conceptor-bolig
Logo

Velkommen til Horten Havneby

Nå er salget i gang på trinn 2, Bankløkka.

Er du klar for et liv i sjøkanten? Horten Indre Havn transformeres nå til en attraktiv, ny bydel med unike bokvaliteter. Her blir alt lagt til rette for en levende bydel, med god infrastruktur og gode opplevelser.


Pris

2 800 000 – 15 400 000,- 

Soverom

1 - 3

Kvm.

41 - 171 BRA m2

Horten Havneby trinn 1 med 51 leiligheter ble et fantastisk flott prosjekt. Alle leilighetene er solgt og innflyttet. Her kan du se mye av den spennende arkitekturen og det trivelige bomiljøet som nå planlegges i trinn 2, Bankløkka, som vil bestå av i alt 61 moderne leiligheter. Fra 2-4 rom. I tillegg et flott townhouse på ca 123 m².

Alle leilighetene har arealeffektive og praktiske planløsninger, store vindusflater med gode lysforhold og egne, solrike uteplasser, terrasser eller balkonger.

Det er parkeringskjeller med heis til hver etasje. En egen parkeringsplass er inkludert i prisen for de fleste leilighetene (se prisliste). Det er også mulighet for å kjøpe ekstra p-plass. I parkeringskjelleren er det klargjort for elbil-ladere. 3 plasser er tilpasset HC-parkering. I Horten Havneby har du også mulighet til å skaffe deg båtplass – rett utenfor din egen dør, ler mer her: www.batlykke.no

I Bankløkka er det en egen gjestehybel du kan leie når du får noen ekstra overnattingsgjester på besøk. Gjestehybelen har entré, bad og et soverom på 13,6 m2 og blir møblert med en dobbelseng og garderobeskap av utbygger. Kjekt når du trenger flere sengeplasser.

NÅ ER SALGET I GANG PÅ BANKLØKKA!


Vi har opplevd en stor respons på prosjektet og vi har gjennomført en overveldende salgsstart. Boligvelgeren oppdateres fortløpende  med solgte leiligheter. Kontakt megler i dag for oppdatert informasjon eller privatvisning/møte. 

Om boligene

I Horten Havneby Bankløkka finner du et stort utvalg leiligheter med ulike areal og planløsninger. Her kan du velge blant leiligheter fra ca. 41 til 171 m2 BRA, med 1-3 soverom. Alle leilighetene får gode lysforhold og solrike uteplasser, terrasser eller balkonger.

Her får du alle kvaliteter du bør forvente i en helt ny leilighet. Vannbåren gulvvarme. Gulv med lekker, lys eikeparkett, elegante baderom med fliser på gulv og vegg, kjøkken med innredning fra KEO og integrerte hvitevarer. Du har også muligheter for å gjøre egne tilvalg. Og selvfølgelig; alt er moderne og lettstelt.

Finn din leilighet i boligvelgeren
 

Om beliggenheten

Rett ved Horten Havneby ligger idylliske Karljohansvern. Her er det flotte naturområder med turstier, badestrender, flere museer, yrende kulturliv, kafe, restaurant og et nytt hotell. Kort vei også til Lystlunden Idrettspark, og til skoler. Det er kort avstand til treningshall, fotballbane, og flere treningssentre. 

Samtidig har du kort vei til alle fasiliteter i Horten sentrum. Det tar deg kun 10-12 min å gå, eller 2-3 min. med bil.

Horten Love – Hvorfor bo i Horten? 
 

Dagligvare

700 meter

Buss

600 meter

Barnehage

1,1 kilometer

Skole

800 meter

Byggekamera fra byggeplassen:

Flere prosjekter

Om utbygger

Conceptor bolig er en del av Conceptor konsernet, og ble etablert i 2016. Konsernet har tomter og rettigheter til å oppføre ca. 2.300 enheter alene eller i samarbeid med partnere. Det langsiktige målet er en tomtebank med potensial for 5.000-6.000 enheter totalt, for å understøtte et leveranse- mål på 500 boliger per år.

Konsernet ønsker å være en aktiv bidragsyter til at byggebransjen i Norge styrker sin miljøprofil. Nøkkelelementer i prosjektutviklingen er bærekraftig utnyttelse av tomte-arealer, materialer og energi, samt at vi tilstreber langsiktige miljøvennlige løsninger. Nærhet til offentlig kommunikasjon, sentrumsfunksjoner etc. legger til rette for reduserte miljøutslipp fra transport.

For mer informasjon se: www.conceptorbolig.no

Meld interesse for prosjektet
 

Det finnes ingen nyheter å abonnere på for øyeblikket.

Kontakt megler