conceptor-bolig
Conceptor bolig
Logo

Velkommen til Horten Havneby

Nå kommer byggetrinn 2: Bankløkka.

Er du klar for et liv i sjøkanten? Horten Indre Havn transformeres nå til en attraktiv, ny bydel med unike bokvaliteter. Her blir alt lagt til rette for en levende bydel, med god infrastruktur og gode opplevelser.


Pris

2 050 000 – 15 400 000,- 

Soverom

1 - 3

Kvm.

41 - 171 BRA m2

Horten Havneby trinn 1 med 51 leiligheter ble et fantastisk flott prosjekt. Alle leilighetene er solgt og innflyttet. Her kan du se mye av den spennende arkitekturen og det trivelige bomiljøet som nå planlegges i trinn 2, Bankløkka, som vil bestå av i alt 61 moderne leiligheter. Fra 2-4/5 rom. I tillegg et flott townhouse på ca 180 m². Alle leilighetene får egen p-plass og solrike balkonger. Nå har du igjen muligheten til å finne din drømmeleilighet i sjøkanten. Meld din interesse, så holder vi deg oppdatert!

VELKOMMEN TIL VISNING PÅ TOMTEN, BANKLØKKA 14.

 
TORSDAG 23.09 KL. 16:00 - 18:00.

TORSDAG 30.09 KL. 16:00 - 18:00.

Om boligene

I Horten Havneby Bankløkka finner du et stort utvalg leiligheter med ulike areal og planløsninger. Her kan du velge blant leiligheter fra ca. 41 til 171 m2 BRA, med 1-3 soverom. Alle leilighetene får egen p-plass, gode lysforhold og solrike uteplasser, terrasser eller balkonger.

Finn din leilighet i boligvelgeren
 

Om beliggenheten

Rett ved Horten Havneby ligger idylliske Karljohansvern. Her er det flotte naturområder med turstier, badestrender, flere museer, yrende kulturliv, kafe, restaurant og et nytt hotell. Kort vei også til Lystlunden Idrettspark, og til skoler. Det er kort avstand til treningshall, fotballbane, og flere treningssentre. 

Samtidig har du kort vei til alle fasiliteter i Horten sentrum. Det tar deg kun 10-12 min å gå, eller 2-3 min. med bil.

Dagligvare

700 meter

Buss

600 meter

Barnehage

1,1 kilometer

Skole

800 meter

Flere prosjekter

  • Langenga Asker

  • Kastanjen

  • Horten Havneby

  • Jessheim Sør

  • Klosterøya Vest

  • Haukerødtunet

  • Edvardsløkka

  • Klosterøya Øst

  • Moss Sentrum

  • Spikkestad Sentrum

Om utbygger

Conceptor bolig er en del av Conceptor konsernet, og ble etablert i 2016. Konsernet har tomter og rettigheter til å oppføre ca. 2.300 enheter alene eller i samarbeid med partnere. Det langsiktige målet er en tomtebank med potensial for 5.000-6.000 enheter totalt, for å understøtte et leveranse- mål på 500 boliger per år.

Konsernet ønsker å være en aktiv bidragsyter til at byggebransjen i Norge styrker sin miljøprofil. Nøkkelelementer i prosjektutviklingen er bærekraftig utnyttelse av tomte-arealer, materialer og energi, samt at vi tilstreber langsiktige miljøvennlige løsninger. Nærhet til offentlig kommunikasjon, sentrumsfunksjoner etc. legger til rette for reduserte miljøutslipp fra transport.

For mer informasjon se: www.conceptorbolig.no

Meld interesse for prosjektet
 

Det finnes ingen nyheter å abonnere på for øyeblikket.

Kontakt megler