conceptor-bolig

___

HVORFOR
CONCEPTOR BOLIG?

NY BOLIG
___

KUNDEFOKUS
___

FREMTIDSRETTET
___

BOKVALITET
___

1. NY BOLIG

Det er noe spesielt med å flytte inn i en helt ny bolig. Her er det du som setter preg på rommene og boligen kan tilpasses dine behov. Conceptor Bolig leverer nye boliger bygd etter de siste tekniske forskrifter med god kvalitet og moderne tilpasninger. Din nye bolig har 5 års garanti og vi tilstreber å levere boliger med lite behov for vedlikehold.   

2. KUNDEFOKUS

Vi vet at boligkjøp kan være en krevende prosess; det er mange ting som må på plass og kanskje en bolig som skal selges. Vi jobber stadig med å forbedre kundereisen og vi har gode samarbeidspartnere som har de samme målene. Våre meglere er erfarne prosjektmeglere som gjør sitt beste for å bistå deg hele veien frem til overtagelse. Gjennom tilvalgsprosess, overtagelse og garantitid vil vår entreprenør følge deg opp.

3. FREMTIDSRETTET

Våre boligprosjekter leveres med de siste tekniske løsningene, og vi jobber tett med leverandører og entreprenører for å implementere dette. Vi ønsker å tilby lademuligheter for El-bil, nøkkelfri adkomst til bolig og smarthus teknologi i våre prosjekter. Vi har fokus på bærekraft og vi har tette bånd til fremtidsrettede aktører i markedet. 

4. BOKVALITET

Vårt mål er hele tiden å levere boliger med høy bokvalitet. Det skal være godt å bo i en bolig levert av Conceptor Bolig. Våre arkitekter får i en tidlig fase beskjed om at de må tegne boliger hvor de selv kunne ønsket å bo. Planløsning, innredning og sol/lysforhold blir nøye gjennomgått; her skal ingen ting være overlatt til tilfeldigheter.