conceptor-bolig

Beliggenhet

Horten Havneby har en fantastisk beliggenhet. Rett ved sjøen, med bølgeskvulp og blafrende seil. Her vil du oppleve sjøen og det maritime miljøet på nært hold – du har også mulighet til å skaffe deg båtplass rett utenfor din egen dør.

I Horten har du alle muligheter

Horten er en idyllisk kystby med ca. 27.500 innbyggere, sentralt beliggende på vestsiden av Oslofjorden. 

Det er korte avstander til E18 for pendlere, og det er gode bussforbindelser til Oslo og Tønsberg. Kort vei til Skoppum jernbanestasjon, og kun 30 minutter med bil til Torp flyplass. Ferjeforbindelsen mellom Horten – Moss har hyppige avganger. Videre er det gang- og sykkelvei langs fylkesvei 325 mellom Tønsberg og Horten.

Byen har alle tjenester og fasiliteter du forventer i en mellomstor by, og med et trivelig og levende sentrum en kort spasertur unna. 

Her er det flere kjøpesentre, kino, bibliotek, forretninger, hyggelige restauranter og kaféer. Alle offentlige kontorer og servicefunksjoner. Det er kort avstand til treningshall, fotballbane, flere treningssentre, og en kort kjøretur til 18-hulls golfbane på Borre.

Barn & unge

Det er kort vei til Lystlunden Idrettspark, og den nye videregående skolen. Sentrum skole er Hortens største barneskole og ligger rett oppe i byen. Barnehager ligger også rett i nærheten.

Horten kommune har mange aktive foreninger og lag som bidrar til et rikt kultur- og idrettsliv. Kommunen ønsker dessuten å legge til rette for at studenter og barnefamilier skal bosette seg i Horten.

Dagligvare

700 meter

Buss

600 meter

Barnehage

1,1 kilometer

Skole

800 meter

Kontakt megler