conceptor-bolig

Pressemelding

2021-11-08
Rekordstor interesse for Horten Havneby og Bankløkka: 28 leiligheter solgt på få dager

25. oktober 2021 – Bankløkka, som er byggetrinn 2 i Horten Havneby, slår alle forventninger. 28 leiligheter ble solgt på få dager da Conceptor Bolig AS nylig la ut 61 leiligheter for salg. Byggestart for de 3 leilighetsbyggene med hver sin identitet, er forventet i desember i år.

– Jeg har vært eiendomsmegler i Horten i over 20 år og det er lenge siden jeg har opplevd noe lignende, sier Merethe Lunden Andreassen, eiendomsmegler MNEF i EiendomsMegler 1. De som tidligere har kjøpt leiligheter her har vært aktive med å anbefale området til andre av sine venner. Det er forståelig med beliggenheten i denne nye delen av Horten. Rett ved sjøen. Rett ved byen.

– Første byggetrinn i Horten Havneby har fått utrolig mye ros og vi hadde vel ventet stor interesse for trinn 2. Men dette overgikk våre forventninger, sier Lasse Skjelbred, adm. direktør i Conceptor Bolig AS.


Området ligger helt nede ved sjøen i Horten, med utsikt ut mot Indre havn og Karljohansvern. Leilighetene får gode lysforhold og solrike uteplasser, terrasser eller balkonger. Horten er en idyllisk kystby med ca. 27.500 innbyggere, sentralt beliggende på vestsiden av Oslofjorden med kort avstand til E18 for f.eks pendlere. Det er også gode bussforbindelser til Oslo og Tønsberg, samt til Skoppum stasjon og Vestfoldbanen. Torp flyplass er 30 minutter unna. Ferjeforbindelsen Horten – Moss har også hyppige avganger. Videre er det gang- og sykkelvei langs fylkesvei 325 mellom Tønsberg og Horten.

– Bankløkka i Horten Havneby vil bestå av i alt 61 moderne leiligheter, 2-4 roms. I tillegg til et townhouse på 123 m2. Vi har over 500 interessenter på våre lister som vi har fulgt opp, sier Frank Johannessen, prosjektleder for Horten Havneby i Conceptor Bolig AS. Conceptor Bolig AS har en utviklingsavtale med Horten kommune om utviklingen av området Indre Havneby.

– Leilighetene kommer med både 1, 2 og 3 soverom og har arealeffektive og praktiske planløsninger, store vindusflater med gode lysforhold og egne solrike uteplasser. Fellesområdene vil være grønne og frodige, oppholdsarealer og lekeområder. Beboere i Bankløkka får mulighet for parkeringsplass i parkeringskjeller, bod og tilgang til gjestehybel, sier Merethe Lunden Andreassen.


Børve Borchsenius Arkitekter AS i Porsgrunn, som er landets eldste arkitektfirma, har tegnet både 1. og 2. trinn av Horten Havneby. Peab AS er tilsvarende også entreprenør for 2. trinn. USBLs medlemmer har hatt forkjøpsrett og USBL skal også være forretningsfører for borettslaget som blir etablert i forbindelse med prosjektet.


For ytterligere informasjon

Lasse Skjelbred, adm. direktør, Conceptor Bolig AS, mobil 952 30 106 og e-post: ls@conceptor.no 

Frank Johannessen, prosjektleder, Conceptor Bolig AS, mobil 915 59 349 og e-post: frj@conceptor.no

Merethe Lunden Andreassen, eiendomsmegler MNEF, EiendomsMegler 1, mobil 926 25 528 og e- post merethe.andreassen@eiendomsmegler1bv.no


Bjørn Richard Johansen, Kommunikasjon- og markedsdirektør, Conceptor Bolig AS, mobil 47 800 100 og e-post: brj@conceptor.no


Link til prospekt


Fakta om Conceptor Bolig AS

Conceptor Bolig AS har en klar vekststrategi og skal bygge leiligheter og boliger i det sentrale østlandsområdet hvor også InterCity-satsing er prioritert. Selskapet har ca. 2.400 leiligheter under utvikling. Lasse Skjelbred er adm. direktør for selskapet som har hovedkontor på Billingstadsletta i Asker. Conceptor AS er et holdingselskap som omfatter både eiendomsinvesteringer og finansielle investeringer. For mer informasjon se: www.conceptorbolig.no