conceptor-bolig

Ull/Kisa IL Fotball og Conceptor Bolig inngår samarbeidsavtale: Skal bygge kjennskap til boligprosjektet Jessheim Sør i samarbeid med Ull/Kisa IL Fotball.

2018-01-05
Ull/Kisa IL Fotball og Conceptor Bolig, som skal utvikle opp mot 800 leiligheter på området Jessheim Sør i Ullensaker kommune, inngår en samarbeids- og sponsoravtale med fokus på å støtte opp om lokal idrett i Ull/Kisa IL fotball. Området Conceptor Bolig skal utvikle boliger på i Ullensaker kommune er ferdig regulert og selskapet legger opp til en samlet utbygging til ca. 70.000 m2 BRA bolig.

Reguleringsplanen åpner også for bygging av 13.000 m2 til handelsformål på eiendommen, hvor 3.000 m2 er detaljhandel og resterende 10.000 m2 er plasskrevende handel.

– Vi er utrolig glade for at Conceptor bolig og Jessheim Sør har tatt kontakt med oss med ønske å inngå en sponsor og samarbeidsavtale. Nå skal vi bruke året vi går inn til å utvikle samarbeidet og bli bedre kjent.
Vi gleder oss til å bidra i samarbeidet og synliggjøre Jessheim Sør som et spennende boligprosjekt i tiden
fremover, sier Cato Strømberg i Ull/Kisa IL Fotball.

– Ull/Kisa IL Fotball og Jessheim Sør tar mål av seg å samarbeide om utvikling av ungdomsidretten i klubben. Conceptor Bolig, som også skal utvikler 375 leiligheter i Horten Havneby, har tidligere inngått et tilsvarende samarbeid med Falk Horten og Falk Håndball i Vestfold. Vi har hatt stor glede av å samarbeide med idretten i Horten i forbindelse med at vi nå har lagt ut de første 51 leilighetene i markedet. Vi ser samarbeidet med den lokale idretten som et samfunnsbidrag fra vår side å gå aktivt inn i lokalsamfunnet når vi over mange år skal jobbe med å utvikle boliger i området. Vi er nå godt i gang med planleggingen av vårt prosjekt på Jessheim Sør og vil i tiden fremover legge ut mer informasjon om våre planer, sier Stig Ø. Kvarsnes som er prosjektleder for Jessheim Sør prosjektet i Conceptor Bolig.

– Vi synes det er flott av næringsaktører som investerer i kommunen også aktivt går i dialog med våre frivillige lag og organisasjoner. Således er vi veldig glad for samarbeidet som nå er etablert mellom
Ull/Kisa IL Fotball og Conceptor Bolig knyttet til deres prosjekt Jessheim Sør, sier Tom Staahle som er ordfører i Ullensaker kommune.

– Det er EiendomsMegler 1 Oslo AS, avdeling prosjekt, med fokus på prosjekter i Ullensaker og på Jessheim som skal stå for salget av leilighetene på Jessheim Sør. Interessenter kan nå melde seg og vi har etablert en egen prosjektside www.jessheimsor.no, sier Jonas Mjåvatn som er eiendomsmegler i EiendomsMegler 1.
Han skal lede salgsprosessen i prosjektet. Det er nå du har muligheten til å tenke på fremtiden som beboer i det som blir et veldig spennende boligprosjekt rett ved innfarten til Jessheim. Det første initiativet i så måte er kontakten med oss meglere, sier Jonas Mjåvatn. Han har mer enn 17 års erfaring som megler på Jessheim og Romerike og har hatt tilknytning til kommunen siden 2002.

Ytterligere informasjon:
Lasse Skjelbred, adm. direktør, Conceptor Bolig AS,
Mobil 952 30 106 og e-post: ls@conceptor.no

Stig Ø. Kvarsnes, prosjektleder for Jessheim Sør i Conceptor Bolig,
Mobil 900 63 997 og e-post: sk@conceptor.no

Cato Strømberg, daglig leder, Ull/Kisa IL Fotball,
Mobil 918 50 000, og e-post: cato.stromberg@ullkisafotball.no

Tom Staahle, ordfører,
Mobil 906 54 354 og e-post: tom.Staahle@ullensaker.kommune.no

Jonas Mjåvatn, eiendomsmegler,
Mobil 920 17 075, e-post: jm@eiendomsmegler1.no

Bjørn Richard Johansen, strategisk rådgiver, Conceptor Bolig,
Mobil 47 800 100 og e-post: brj@conceptor.no

Prosjektets hjemmeside på internett som fremover vil bli utviklet med mer informasjon: www.jessheimsor.no 

Fakta om Conceptor Bolig AS:
Conceptor Bolig AS skal bygge leiligheter og boliger i det indre InterCity-området og har ca. 2.500 leiligheter under utvik-ling. Målet er å realisere 200 til 500 leiligheter årlig i markedet. Selskapet har fokus på utvikling av leiligheter og småhus i tett/lav bebyggelse i sine satsingsområder. Conceptor Bolig AS er eid av Conceptor Eiendom AS og har hovedkontor på Billingstadsletta i Asker. Målet er at man så raskt som mulig skal overlevere et betydelig antall ferdigstilte boliger til  selskapets kunder av boligkjøpere. Ved årsskiftet 2017 hadde Conceptor Bolig AS en verdijustert egenkapital på ca. NOK 225 millioner. Lasse Skjelbred er adm. direktør for selskapet som har hovedkontor på Billingstadsletta i Asker.  

For mer informasjon se: www.conceptorbolig.no

Fakta om Ull/Kisa IL:
Ull/Kisa IL, eller Ullensaker/Kisa IL, har ca. 2.300 medlemmer. Idrettslaget ble stiftet den 16. desember 1894 og er dermed et av landets eldste idrettslag. Ullensaker/Kisa IL har p.t. følgende enheter: fotball, friidrett, håndball, idrettsskole/allidrett og innebandy. Klubbens offisielle draktfarge er gul overdel og grønne benklær. Ull/Kisa IL er tilknyttet Norges Idrettsfor- bund gjennom Akershus Idrettskrets. Klubben ble i 2011 omdannet til allianseidrettslag der fotball, friidrett og håndball er skilt som egne idrettslag tilknyttet alliansen. Ullensaker/Kisa IL har p.t. følgende enheter: fotball, friidrett, håndball, idretts- skole/allidrett og innebandy. Laget har også 2 aksjeselskaper som eier og drifter Jessheim stadion (tidligere UKI Arena). Dette er hhv UKI Eiendom AS og UKI Drift AS.

Fakta: www.ullkisa.no