conceptor-bolig

Stig Ø. Kvarsnes fra REMA. Etablering til Conceptor Bolig AS

2017-04-18
Stig Ø. Kvarsnes (46) blir prosjektleder/akkvisisjon i Conceptor Bolig og styrker selskapets ledergruppe med fokus på å fremskaffe og lede nye prosjekter. Stig Ø. Kvarsnes kommer fra stillingen som daglig leder i REMA Etablering Midtre Østland AS. Kvarsnes har en solid erfaring fra eiendomsutvikling og prosjektledelse og har blant annet vært direktør for REMA Etablering Norge AS, eiendomsdirektør i REMA Eiendom Øst AS og eiendomsdirektør i LIDL.

Conceptor Bolig AS er i sterk vekst og har tomter og rettigheter til å oppføre ca. 2.100 enheter alene eller i samarbeid i det indre InterCity området. Selskapet har en verdijustert egenkapital på 225 millioner kroner.

- Vi gleder oss over å ha fått Stig Ø. Kvarsnes med på laget. Han har en solid erfaring fra eiendomsutvikling og et bredt nettverk i hele vårt fokusområde som er det indre InterCity området. Vi er aktiv i markedet i hele vårt satsingsområde og møter for tiden en rekke eiendomsbesittere som ønsker å samarbeid om å utvikle sine eiendommer, sier Lasse Skjelbred som er adm. direktør for Conceptor Bolig AS.

- Conceptor Bolig er fokusert på en region og et område jeg kjenner svært godt. Jeg gleder meg og ser frem til å bli en del av ledelsen med fokus på å fremskaffe nye beliggenheter og lede utviklingen av nye prosjekter i årene fremover, sier Stig Ø. Kvarsnes.

Stig Ø. Kvarsnes er utdannet ved Norges Handelshøyskole i Bergen og St. Gallen i Sveits. Videre har han psykologi grunnfag fra Universitetet i Bergen. Etter befalsutdanningen i Hæren tjenestegjorde Kvarsnes fire år i forsvaret. Kvarsnes jobbet deretter i 4 år i Accenture som konsulent, analytiker og prosjektleder. Etter årene i Accenture jobbet Kvarsnes i sin egen virksomhet i årene 2005 til 2008 med fokus på eiendomsutvikling. Fra 2008 til frem til i dag har Kvarsnes innehatt en rekke lederstillinger innen eiendom og etablering i REMA og Reitangruppen. Kvarsnes er gift og har to barn.

Ytterligere informasjon:
Lasse Skjelbred, adm. direktør, Conceptor Bolig AS,
Mobil 952 30 106 og e-post: ls@conceptor.no 

Stig Ø. Kvarsnes, prosjektleder/akkvisisjon, Conceptor Bolig AS,
Mobil 900 63 997 og e-post: sk@conceptor.no  

Fakta om Conceptor Bolig AS:
Conceptor Bolig AS skal bygge leiligheter og boliger i det indre InterCity-området og har ca. 2.100 leiligheter under utvikling. Målet er å realisere 200 til 500 leiligheter årlig i markedet. Selskapet har fokus på utvikling av leiligheter og småhus i tett/lav bebyggelse i sine satsingsområder. Conceptor Bolig AS ble stiftet i juni 2016 med Conceptor Eiendom AS som 60% eier og Øygarden Eiendom AS som eier av de resterende 40%. Målet er at man så raskt som mulig skal overlevere et betydelig antall ferdigstilte boliger til selskapets kunder av boligkjøpere. Ved årsskiftet hadde Conceptor Bolig AS en verdijustert egenkapital på ca. 225 millioner kroner. Lasse Skjelbred er adm. direktør for selskapet som har hovedkontor på Billingstadsletta i Asker. For mer informasjon se: 

www.conceptorbolig.no