conceptor-bolig

Sigvart Rasmussen blir CFO i Conceptor Bolig. Fra Selvaag Bolig ASA til Conceptor Bolig.

2018-07-03
Sigvart Rasmussen, som har vært finanssjef i Selvaag Bolig ASA, blir CFO i
Conceptor Bolig AS. Conceptor Bolig bygger leiligheter og boliger i det indre InterCity-området og har ca. 2.500 leiligheter under utvikling. Selskapet har for tiden prosjekter under utvikling i Hamar, Ullensaker, Asker, Sætre, Horten, Nesodden, Røyken og i Skien. Conceptor Bolig har fokus på utvikling av leiligheter og småhus i tett/lav bebyggelse i sine satsingsområder og målet er å realisere 200 til 500 boliger årlig.

Etter syv spennende år i Selvaag Bolig så jeg muligheten til å få en ny spennende utfordring i Conceptor Bolig som i løpet av to år har etablert et solid fundament for videre vekst med 2.500 leiligheter under utvikling, sier Sigvart T. Rasmussen. Fra 1. oktober får han ny arbeidsadresse på Billingstadsletta 13 i Asker hvor Conceptor Bolig har hovedkontor. Conceptor Bolig AS ble stiftet i juni 2016 og har en verdijustert egenkapital på ca. 500 millioner kroner.

Vi hadde nær 30 søkere på CFO stillingen og vi er utrolig glad for at Sigvart takket ja til tilbudet om å bli en del av leder-teamet i Conceptor Bolig. Hans bakgrunn som finanssjef i Selvaag Bolig passer oss perfekt, når han nå skal vokse inn i en enda mer ansvarsfull rolle som CFO, sier Lasse Skjelbred som er adm. direktør i Conceptor Bolig.

Sigvart Rasmussen har vært finanssjef i Selvaag Bolig fra 2015. Før det var han finansanalytiker i Selvaag Bolig fra 2011. Etter endt utdanning ved Norges Handelshøyskole, med utveksling ved Monterey Institute of International Studies i California, jobbet han to årsoppgjør som revisor i Deloitte AS. Sigvart er gift og har ett barn. 

Fotos av Sigvart Rasmussen: Thomas Brun, NTB

Ytterligere informasjon:
Lasse Skjelbred, adm. direktør, Conceptor Bolig AS, mobil 952 30 106 og e-post: ls@conceptor.no
Sigvart Rasmussen, påtroppende CFO i Conceptor Bolig AS fra 1. oktober, mobil 932 17 806, e-post: sigvartrasmussen@gmail.com
Bjørn Richard Johansen, strategisk rådgiver, Conceptor Bolig, mobil 47 800 100 og e-post: brj@conceptor.no

Fakta om Conceptor Bolig AS:
Conceptor Bolig AS skal bygge leiligheter og boliger i det indre InterCity-området og har ca. 2.500 leiligheter under utvikling. Selskapet har fokus på utvikling av leiligheter i sine satsingsområder. Conceptor Bolig AS ble stiftet i juni 2016 og har en verdijustert egenkapital på ca. 500 millioner kroner. Målet er at man så raskt som mulig skal overlevere et betydelig antall ferdigstilte boliger til selskapets kunder av boligkjøpere. Lasse Skjelbred er adm. direktør for selskapet som har hovedkontor på Billingstadsletta i Asker. Selskapet er et heleid datterselskap i Conceptor-konsernet. Conceptor AS er et holdingselskap som omfatter både eiendomsinvesteringer og finansielle investeringer. Bokført egenkapital var 642 millioner, reell egenkapital hele 1,3 milliarder. 

For mer informasjon se: www.conceptorbolig.no