conceptor-bolig

Salgsstart for nytt salgstrinn 29. april på Jessheim Sør. 85 nye leiligheter legges ut for salg ved Gardermoen på Jessheim Sør

2019-04-16
Jessheim Sør tar form på tegnebrettet og byggestart nærmer seg for i alt 124 leiligheter. Jessheim Sør blir en ny bydel få minutters gåtur fra Jessheim sentrum. Andre salgstrinn vil inneholde arealeffektive 1, 2 eller 3-roms leiligheter i to leilighetsbygg på 5 og 6 etasjer. Jessheim Sør blir et spennende bomiljø i en ny bydel, sentrumsnært og landlig på Jessheim i Ullensaker kommune.

De 85 leilighetene som nå legges ut er fordelt på 6 etasjer. Her kan du velge blant 1-roms (23 til 26 m2), 2-roms
(34 til 49 m2) og 3-roms (51 og 60 m2) leiligheter. – Conceptor Bolig AS har stor tro på vekst i Ullensaker, med Jessheim
og Gardermoen som fokusområder. Selskapet skal utvikle og bygge opp mot 800 leiligheter i Jessheim Sør prosjektet gjennom de neste årene. Området er ferdig regulert og samlet skal det bygges ca. 70.000 m2 bolig. Reguleringsplanen åpner også for bygging av næringsarealer, hvor 3.000 m2 er detaljhandel, 10.000 m2 er plasskrevende handel samt at vi planlegger med treningssenter og ca. 2.500 m2 med helserelatert virksomhet, sier Stig Ø. Kvarsnes som er prosjektleder for Jessheim Sør i Conceptor Bolig. 1-roms, 2-roms og 3-roms selveierleiligheter fra 23 til 51 m2 er priset fra 1.590.000,- Conceptor Bolig AS er et heleid datterselskap i Conceptor-konsernet. Conceptor Bolig AS har tomter og rettigheter til å oppføre ca. 2.500 enheter alene eller i samarbeid med partnere i det sentrale østlandsområdet hvor også InterCity-satsing er prioritert.

– Vi er svært glade for at vi nå kan lansere neste salgstrinn i dette prosjektet i Ullensaker-markedet slik at interessenter kan melde seg til EiendomsMegler 1 som står for salget av leilighetene, sier Lasse Skjelbred, som er adm. direktør i Conceptor Bolig AS. Conceptor Bolig AS har en klar vekststrategi og skal bygge leiligheter og boliger i det sentrale østlands- området. Satsingsområdet kjennetegnes av å være sentrumsnært og ha nærhet til kollektivknutepunkt.

– Det er TAG Arkitekter som har tegnet Jessheim Sør. Også i denne delen av prosjektet er det lagt stor vekt på en moderne arkitektur med brutte fasader, nyanserte farger og spennende materialvalg. Det blir luftige uteplasser med sollys, grønne plener og lekeområder og et nettverk av stier og gangveier. Biltrafikken ledes ned i garasjeanlegg, sier Stig Ø. Kvarsnes som er prosjektleder for Jessheim Sør i Conceptor Bolig. Jessheim Sør blir et boligområde med mange kvaliteter. Både ute og inne.

– Jessheim Sør er kun minutter fra Gardermoen med alle mulige destinasjoner. Enkel adkomst til E6 og kun en drøy halvtime med bil eller tog til Oslo. Til Jessheim sentrum og Jessheim togstasjon er det 15 minutter å gå, sier Stig Ø. Kvarsnes. Felles for alle leiligheter er lyse, luftige rom med praktiske og arealeffektive planløsninger, egen uteplass og bod, samt mulighet for egen parkeringsplass i p-kjeller med EL-bil lader. Det er heis til hver etasje, og alle de kvaliteter du bør forvente i en helt ny leilighet.

– Jessheim Sør blir et viktig by-utviklingsområde for Jessheim med mye potensiale gitt av sin størrelse og sentrale beliggenhet ved inn-/utfart til E6. Lokaliseringen gjør prosjektet til Jessheim sin portal og ringveien som går forbi prosjek- tet gjør området til en naturlig plass for handel og servicetjenester. Dette vil bli et svært attraktivt boligområde med kort vei til sentrum i forlengelse av etablerte boligområder, sier Stig Ø. Kvarsnes.

– Vi mener Jessheim Sør er det mest spennende som har skjedd i Ullensaker på mange år, sier Jonas Mjåvatn fra Eiendomsmegler1. Området er innfallsporten til Jessheim, og vil etablere den urbane opplevelsen av Jessheim som det naturlige sentrum på Øvre Romerike. Næring og handel vil danne grunnlag for et aktivt miljø, mens boligene som trekker mot parkanlegg og bekkedalen gir ro og god bokvalitet. Det er jobbet effektivt med å forme leiligheter med kvaliteter som luftige rom, dagslys, effektive arealer og uteplasser. Her skal det være godt å bo, men også å leve, sier Jonas Mjåvatn – Prosessen med å finne leietakere til handelsarealet går som planlagt. Vi har allerede signert avtale med REMA 1000 om etablering av dagligvarebutikk på området. Vi er videre i dialog med flere andre handelsaktører og servicevirksomheter. Det har vært veldig stor interesse for næringslokalene, sier Stig Ø. Kvarsnes.

Conceptor Bolig som utvikler Jessheim Sør har også inngått en samarbeidsavtale med Ull/Kisa IL Fotball hvor formålet er
å utvikle ungdomsidretten i Klubben. Conceptor Bolig, som også utvikler 375 leiligheter i Horten Havneby, har tidligere inngått et tilsvarende samarbeid med Falk Horten og Falk Håndball i Vestfold. Vi ser samarbeidet med den lokale idretten som et samfunnsbidrag fra vår side å går aktivt inn i lokalsamfunnet når vi over mange år skal jobbe med å utvikle boliger i området, sier Stig Ø. Kvarsnes.

YTTERLIGERE INFORMASJON:
Stig Ø. Kvarsnes, prosjektleder, Conceptor Bolig AS,
Mobil 900 63 997 og e-post: sk@conceptor.no 

Lasse Skjelbred, adm. direktør, Conceptor Bolig AS,
Mobil 952 30 106 og e-post: ls@conceptor.no 

Bjørn Richard Johansen, kommunikasjons- og markedsdirektør, Conceptor Bolig, mobil 47 800 100 og e-post: brj@conceptor.no

Jonas Mjåvatn prosjektmegler, EiendomsMegler1,
Mobil 920 17 075, e-post: jm@eiendomsmegler1.no

Prosjektets hjemmeside på internett: www.jessheimsor.no

FAKTA OM CONCEPTOR BOLIG AS
Fakta om Conceptor Bolig AS: Conceptor Bolig AS har en klar vekststrategi og skal bygge leiligheter og boliger i det sentrale østlandsområdet hvor også InterCity-satsing er prioritert. Satsingsområdet kjennetegnes av å være sentrumsnært og ha nærhet til kollektivknutepunkt. Conceptor Bolig AS er et heleid datterselskap i Conceptor-konsernet. Conceptor Bolig AS har tomter og rettigheter til å oppføre ca. 2.500 enheter alene eller i samarbeid med partnere. Conceptor Bolig AS ble stiftet i juni 2016. Lasse Skjelbred er adm. direktør for selskapet som har hovedkontor på Billingstadsletta i Asker. For mer informasjon se: www.conceptorbolig.no

FAKTA OM ULLENSAKER KOMMUNE
Ullensaker kommune, ligger ca. 25 km nordøst for Oslo, på Øvre Romerike. Jessheim, som fikk bystatus 11. juni 2012, er kommunesenter og regionsenter i Øvre Romerike. Ullensaker kommune, med 36.000 innbyggere, har opplevd en sterk befolkningsvekst i de senere år. Av kommunens 36.000 innbyggere er hele 19.000 med i et av kommunens mange idrettslag. Befolkningsveksten stiller store krav til utvikling for å kunne ivareta gode tjenester også i fremtiden, og det jobbes kontinuerlig med å gjøre kommunen enda mer attraktiv. Ullensaker kommune har et rikt idrett og fritidstilbud samt mange flotte steder å utforske. Kommunen er også vertskommune for Oslo Lufthavn Gardermoen. Dette gir kommunen muligheter og har medført en rivende utvikling av både boligbygging og næringsetableringer. Tidligere var forsvaret og landbruket de viktigste arbeidsplassene. Nå er det flyplassen, handel, hotell/konferanse og transport/logistikk som dominerer i næringslivet. Fakta: www.ullensaker.kommune.no