conceptor-bolig

Sætre havn elvepark tar form – Conceptor Bolig fortsetter utviklingen av Sætre sentrum

2019-02-22
Bermingrud Entreprenør AS har inngått avtale med Conceptor Bolig AS om bygging av Sætre Havn Elveparken i Sætre i Hurum kommune. Dette er det tredje byggetrinnet som Bermingrud bygger på Sætre. Arkitekt er Halvorsen & Reine AS fra Drammen, som også hadde de to foregående byggetrinnene.

Vi gleder oss til å brette opp ermene å komme i gang med denne tredje utbyggingsetappen i Sætre Havn, sier Per Arvid Andersen som er prosjektleder for Sætre Havn i Conceptor Bolig AS.

Conceptor Bolig bygger leiligheter og boliger i det indre InterCity-området og har ca. 2.500 leiligheter under utvikling. Selskapet har for tiden prosjekter under utvikling i Hamar, Ullensaker, Asker, Sætre, Horten, Sandefjord, Røyken og i Skien.

Frem eiendomsmegling står for salget. Sætre Havn har blitt et utrolig populært boligprosjekt hvor vi har solgt godt fra dag 1. Nå blir det spennende å tilby Sætre Havn Elveparken i markedet, sier Fred-Ivar Myrseth, eiendomsmegler i Frem Eiendomsmegling.

Prosjektet Sætre Havn Elveparken består av 39 leiligheter fordelt på 3 bygg over en felles parkeringskjeller. Det er heis- og trapperom direkte fra parkeringskjeller og opp til leilighetene i alle de tre blokkene. Byggene får en pusset fasade med innspill av andre materialer. Leilighetene varierer i størrelser fra 42 kvm og opp til 142 kvm. Byggetiden er satt til
15 måneder og har en kontraktsummen på 95,5 millioner ekskl. mva, sier Bjørn Breian som er daglig leder i Bermingrud Entreprenør AS.

Sætre Havn blir idyllisk og vi er stolt over å ha vært med å utvikle det helt fra starten, sier Lasse Skjelbred, som er administrerende direktør i Conceptor Bolig AS.


Ytterligere informasjon:
Lasse Skjelbred, adm. direktør, Conceptor Bolig AS,
Mobil 952 30 106 og e-post: ls@conceptor.no

Per Arvid Andersen, prosjektleder, Conceptor Bolig AS,
Mobil 905 40 442 og e-post paa@conceptor.no

Bjørn Breian, daglig leder, Bermingrud Entreprenør AS,
Mobil 489 94 095 og e-post: bjorn.breian@bermingrud.no

Fred-Ivar Myrseth, eiendomsmegler MNEF, Frem Eiendomsmegling,
Mobil 917 85 272, e-post fred-ivar@fremeiendomsmegling.no

Bjørn Richard Johansen, kommunikasjons- og markedsdirektør, Conceptor Bolig AS, mobil 47 800 100 og e-post: brj@conceptor.no

Fakta om Conceptor Bolig AS:
Conceptor Bolig AS skal bygge leiligheter og boliger i det indre InterCity-området og har ca. 2.500 leiligheter under utvik-ling. Selskapet har fokus på utvikling av leiligheter i sine satsingsområder. Conceptor Bolig AS ble stiftet i juni 2016 og har en verdijustert egenkapital på ca. 500 millioner kroner. Målet er at man så raskt som mulig skal overlevere et betydelig antall ferdigstilte boliger til selskapets kunder av boligkjøpere. Lasse Skjelbred er adm. direktør for selskapet som har hovedkontor på Billingstadsletta i Asker. Selskapet er et heleid datterselskap i Conceptor-konsernet. Conceptor AS er et holdingselskap som omfatter både eiendomsinvesteringer og finansielle investeringer. Bokført egenkapital var 642 millio-ner, reell egenkapital hele 1,3 milliarder.