conceptor-bolig

Pressemelding

2021-08-27
Stor interesse for å bo i Asker og Langenga:
17 av 36 leiligheter ble solgt i forbindelse med salgsstart på Langenga i Asker


27. august 2021 – Conceptor Bolig AS solgte 17 av 36 leiligheter i forbindelse med salgsstart av første trinn på sitt prosjekt på Langenga i Asker kommune. Første byggetrinn omfatter 122 av totalt 240 leiligheter i prosjektet. Leiligheter i første byggetrinn bygges rett ved den nye sykkelvelodromen i Asker.

– Vi har opparbeidet oss en liste med over 1.000 interessenter som vi nå går i gang med å kontakte å følge opp, sier Lasse Skjelbred, adm. direktør i Conceptor Bolig AS. Langenga Bolig AS er heleid av Conceptor Bolig AS. Vi gleder oss til byggestart som blir i løpet av høsten. Forventet byggetid for Langenga prosjektet er på 24 måneder.

– I samarbeid med megler for prosjektet, Sem & Johnsen, har vi laget et visningssenter der vi ønsker alle interessenter hjertelig velkommen sier prosjektleder Henryk Hüls. Entreprenør for prosjektet er Asker Entreprenør AS.

Eiendommen ligger sentralt i Asker kommune med nærhet til idrettsanlegg og skoler på Risenga. Hele tomteområdet er 57 dekar. Området er regulert for bolig, idrett, forretning og kontor. Norges Cykleforbund bygger landets andre sykkelvelodrom som en del av utviklingen i Langenga. Det blir også et kombinasjonsbygg med skoler, barnehage og kontor.  

– Vi har god kjennskap til Asker-markedet og Langenga-prosjektet vil inneholde 2-5 roms leiligheter som vi vet det er stor etterspørsel etter i markedet, sier Tom Z. Biksmark, eiendomsmegler og partner i Sem & Johnsen. De har fokus på eiendomsmegling i Oslo, Asker og Bærum. Over tid vil fire bygg med tilhørende utenomhusanlegg ligge perfekt til i umiddelbar nærhet til Asker Cyckleklubb og Norges Cyckleforbund sin nye velodrom. 

For ytterligere informasjon
Lasse Skjelbred, adm. direktør, Conceptor Bolig AS, mobil 952 30 106 og e-post: ls@conceptor.no

Henryk Hüls, prosjektleder, Conceptor Bolig AS, mobil 415 33 791 og e-post: heh@conceptor.no

Bjørn Richard Johansen, Kommunikasjon- og markedsdirektør, Conceptor Bolig, mobil 47 800 100 og e-post: brj@conceptor.no

Tom Z. Biksmark, eiendomsmegler og partner, Sem & Johnsen, mobil 909 25 904 og e-post: tzb@sem-johnsen.no

 

Fakta om Conceptor Bolig AS
Conceptor Bolig AS har en klar vekststrategi og skal bygge leiligheter og boliger i det sentrale østlandsområdet hvor også InterCity-satsing er prioritert. Selskapet har ca. 2.400 leiligheter under utvikling. Lasse Skjelbred er adm. direktør for selskapet som har hovedkontor på Billingstadsletta i Asker. Conceptor AS er et holdingselskap som omfatter både eiendomsinvesteringer og finansielle investeringer. For mer informasjon se: www.conceptorbolig.no