conceptor-bolig

Pressemelding

2022-06-28
Flere velger leilighet i Hamar. Nok en toppleilighet solgt i Kastanjen Hamar: Conceptor Bolig AS jakter flere utviklingsprosjekter i Hamar-regionen

28. juni 2022 – Folk i hamarområdet bytter ut eneboligen med leilighet tidligere enn de har gjort før. Dette kommer tydelig til syne i boligprosjektet Kastanjen i Hamar, der flere av kjøperne er i alderen 45-55 år. Hele 81 av 87 leiligheter er nå solgt.

Vi ser samme tendens i Hamar som i andre deler av det sentrale østlandsområdet hvor vi bygger leiligheter.

– Kjøperne vil vekk fra snømåking, vedlikeholdsplikter og nediset bil. Det å flytte fra enebolig til leilighet innebærer langt færre forpliktelser. Vi ser at folk tar steget over til et liv i leiligheter, sier Lasse Skjelbred som er adm. direktør i Conceptor Bolig AS. Kastanjen i Briskebyen i Hamar er et godt eksempel på at interessen for leiligheter er stor i markedet. Hele 81 leiligheter av totalt 87 leiligheter er solgt, og det nesten halvannet år før planlagt ferdigstillelse.

– Kastanjen har alt fra kompakte ettromsleiligheter til eksklusive toppleiligheter med private takterrasser, og alle varianter har solgt svært bra i Hamar. Det forteller oss at både unge førstegangskjøpere, investorer og voksne med godt etablert økonomi er interessert i å bo på denne måten i Innlandsbyen, sier Stig Ø. Kvarsnes, prosjektleder i Conceptor Bolig AS. Nylig ble den dyreste toppleiligheten i Kastanjen solgt for nesten 12 millioner kroner, noe som markerer en milepæl for prosjektet.

– Vi var spent på å se hvordan vår satsing i Hamar slo an i markedet. Men det har overgått alle våre forventninger. Vi er stolte over å ha fått til dette i Hamar, sier Stig Ø. Kvarsnes. Resultatene bidrar til at Conceptor Bolig AS ønsker å satse videre i mjøsbyen og jakten på nye tomter er allerede i gang.

– Hamar er et attraktivt område og vi vil ta en posisjon i markedet i årene fremover. Conceptor Bolig AS søker nå aktivt etter flere tomter som enten er uregulert, eller ferdig regulert, samt etter både næringsbygg og eneboliger som kan transformeres til boligbygging. Vi har stor kapasitet og ønsker flere parallelle boligprosjekter i Hamar, sier salgs- og akkvisjonssjef Jonas Mjåvatn i Conceptor Bolig AS.

Kastanjen er det første leilighetsprosjektet i Briskebyen på over 20 år.

– Kombinasjon av en veldig sentral beliggenhet i Hamar, store fellesområder, det å få en REMA 1000-butikk i bygget og leilighetenes beskaffenhet har nok gitt den store interessen. Videre har de store leilighetene på toppen, så vel som mange av leilighetene som ligger fra plan 3 og opp til plan 8 god utsikt over Hamar og Mjøsa, sier Mads Brannstorph, prosjekt- og næringseiendomssjef, Eiendomsmegler1 Innlandet AS.

– Mange av de som har kjøpt leilighet i Kastanjen sier at de ønsker å bo i dette området, og har ventet på at det skal bygges leiligheter nettopp her. Vi har også investorer, både private og profesjonelle, som ser på en leilighet her som en god investering, sier Jonas Mjåvatn i Conceptor Bolig AS.

- Vår erfaring er at flere yngre førstegangskjøpere ønsker seg ny bolig. Det føyer seg godt inn i trenden vi ser med Kastanjen. Markedet for leiligheter er veldig godt i Hamar, og vi er spente på fortsettelsen, sier Stig Ø. Kvarsnes.


For ytterligere informasjon

Lasse Skjelbred, adm. direktør, Conceptor Bolig AS, mobil 952 30 106 og e-post: ls@conceptor.no

Stig Ø. Kvarsnes, prosjektleder, Conceptor Bolig AS, mobil 900 63 997 og e-post: sk@conceptor.no

Bjørn Richard Johansen, Kommunikasjon- og markedsdirektør, Conceptor Bolig, mobil 47 800 100 og e-post: brj@conceptor.no

Mads Brannstorph, prosjekt- og næringseiendomssjef, Eiendomsmegler1 Innlandet AS, mobil 97 54 05 38 og e-post: mads.brannstorph@em1innlandet.no 

Fakta om Conceptor Bolig AS

Conceptor Bolig AS har en klar vekststrategi og skal bygge leiligheter og boliger i det sentrale østlandsområdet hvor også InterCity-satsing er prioritert. Selskapet har ca. 2.100 leiligheter under utvikling. Lasse Skjelbred er adm. direktør for selskapet som har hovedkontor på Billingstadsletta i Asker. Conceptor AS er et holdingselskap etablert i 1995 som omfatter både eiendomsinvesteringer og finansielle investeringer. I løpet av 26 år har konsernet bygget og solgt over 1.200 leiligheter. For mer informasjon se: www.conceptorbolig.no