conceptor-bolig

Conceptor Bolig AS valgte Asker Entreprenør AS til å bygge Langenga-prosjektet i Asker

2021-04-28
Skal bygge 122 leiligheter ved den nye sykkelvelodromen i Asker. Asker Entreprenør AS har vunnet en kontrakt på 325 millioner kroner og skal bygge sitt første prosjekt for Conceptor Bolig AS. Første byggetrinn i prosjektet som ligger rett ved den nye sykkelvelodromen i Asker, består av 122 leiligheter.

– Etter en vellykket samspillsfase har Langenga Bolig AS og Asker Entreprenør AS inngått en totalentreprisekontrakt for første byggetrinn i Langenga. Vi gleder oss til byggestart som blir i løpet av høsten. Forventet byggetid er på 24 måneder, sier Lasse Skjelbred, adm. direktør i Conceptor Bolig AS. Langenga Bolig AS er heleid av Conceptor Bolig AS.

 

Conceptor Bolig AS, med hovedkontor på Billingstadsletta i Asker, har en klar vekststrategi og skal bygge leiligheter og boliger i det sentrale østlandsområdet hvor også InterCity-satsing er prioritert. Selskapet har ca. 2.400 leiligheter under utvikling.

 

– Kontraktsummen er på 325 millioner kroner inkludert mva. De 122 leilighetene er planlagt til å ha mellom 2-5 rom, fordelt på fire bygg med tilhørende utenomhusanlegg, forteller Henryk Hüls, prosjektleder for Langenga-prosjektet hos Conceptor Bolig AS.

– Vi er glade for å ha blitt valgt som entreprenør for Langenga-prosjektet i Asker. Vi jobber nå aktivt med å planlegge byggestart i løpet av høsten, sier Trond Berget-Ausland, regionleder hos Asker Entreprenør AS. Asker Entreprenør er et datterselskap av Ø.M. Fjeld, med hovedkontor på Hvalstad i Asker, og regionskontorer i Nittedal, Follo/Østfold og på Ringerike. Oppland, Akershus, Oslo, Buskerud, Vestfold, Ringerike og Østfold er selskapets geografiske nedslagsfelt. Selskapet har 140 ansatte.

Salgsstart for boligene er planlagt sommeren 2021. Eiendommen ligger sentralt i Asker kommune med nærhet til idrettsanlegg og skoler på Risenga. Hele tomteområdet er 57 dekar. Området er regulert for bolig, idrett, forretning og kontor. Norges Cykleforbund bygger landets andre sykkelvelodrom som en del av utviklingen i Langenga. Det blir også et kombinasjonsbygg med skoler, barnehage og kontor.

Megler for prosjektet er Sem & Johnsen som har registrert stor interesse for prosjektet.
– Vi har snart 1.000 navn på vår liste over interessenter, så jeg tror det kommer til å bli rift om å kjøpe bolig i Langenga, sier Tom Z. Bliksmark hos Sem & Johnsen. De har fokus på eiendomsmegling i Oslo, Asker og Bærum.

Det er NSW som er arkitekter og de har utviklet prosjektet i tett samarbeid med Conceptor Bolig AS. Rammesøknad er under behandling og tillatelsen forventes i løpet av mai 2021.

 

For ytterligere informasjon
Lasse Skjelbred, adm. direktør, Conceptor Bolig AS, mobil 952 30 106 og e-post: ls@conceptor.no

Henryk Hüls, prosjektleder, Conceptor Bolig AS, mobil 415 33 791 og e-post: heh@conceptor.no

Bjørn Richard Johansen, Kommunikasjon- og markedsdirektør, Conceptor Bolig, mobil 47 800 100 og e-post: brj@conceptor.no

Tom Z. Biksmark, Sem & Johnsen, mobil 909 25 904 og e-post: tzb@sem-johnsen.no

 

Fakta om Conceptor Bolig AS
Conceptor Bolig AS har en klar vekststrategi og skal bygge leiligheter og boliger i det sentrale østlandsområdet hvor også InterCity-satsing er prioritert. Selskapet har ca. 2.400 leiligheter under utvikling. Lasse Skjelbred er adm. direktør for selskapet som har hovedkontor på Billingstadsletta i Asker. Conceptor AS er et holdingselskap som omfatter både eiendomsinvesteringer og finansielle investeringer. For mer informasjon se: www.conceptorbolig.no