conceptor-bolig

Henryk Hüls styrker Conceptor Bolig som prosjektleder

2019-01-04
Fra REMA Franchise Norge til Conceptor Bolig med fokus på boligprosjekter i Akershus, Hedmark, Oppland og Østfold. Henryk Hüls har startet i Conceptor Bolig som prosjektleder med fokus på å følge opp selskapet bolig- og utviklingsprosjekter i Akershus og Hedmark. Herunder blant andre prosjektet Jessheim Sør hvor Conceptor Bolig over de neste årene skal bygge opp mot 800 leiligheter. De første 39 leilighetene i Jessheim Sør prosjektet ble lagt ut i sommer og solgt på rekordtid.

Neste salgstrinn som vil bestå av 90 leiligheter på Jessheim Sør vil bli lagt ut i markedet om kort tid. Videre vil han være involvert i en rekke prosjekter som Conceptor Bolig AS fremover vil finne og utvikle i hele den nye Viken-regionen som består av fylkene Buskerud, Akershus og Østfold.

Conceptor Bolig bygger leiligheter og boliger i det indre InterCity-området og har ca. 2.500 leiligheter under utvikling. Selskapet har for tiden prosjekter under utvikling i Hamar, Ullensaker, Asker, Sætre, Horten, Nesodden, Røyken, Sandefjord og i Skien. Conceptor Bolig har fokus på utvikling av leiligheter og småhus i tett/lav bebyggelse i sine satsingsområder og målet er å realisere 200 til 500 boliger årlig.

Henryk Hüls er utdannet som sivilingeniør bygg ved høyskolen i Wismar, Tyskland fra 1996-2000. Med solid prosjektleder- bakgrunn innen bygg- og eiendomsutvikling fra REMA Franchise Norge AS fra 2014, Rema Eiendom Øst AS fra 2008 og Lidl Norge i årene 2002-2008 har Henryk Hüls solid erfaring å bringe inn i Conceptor Bolig AS sine mange prosjekter fremover.

– Vår strategi er å ha svært erfarne prosjektledere på våre bolig- og utviklingsprosjekter. Gjennom ansettelsene av Frank Johannessen som kom fra Jotun-konsernet og som ble kjent i forrige uke, og Henryk Hüls har Conceptor Bolig AS som vi nå offentliggjør sikret oss et fantastisk team for god prosjektoppfølging, sier Lasse Skjelbred som er administrerende direktør for Conceptor Bolig AS.

Henryk Hüls blir blant annet prosjektleder for byggeledelsen av Jessheim Sør prosjektet, og kommer til å jobbe nært med prosjektleder Stig Ø. Kvarsnes i Conceptor Bolig som har ansvaret for utviklingsdelen av prosjektet.

– Nå er jeg på full fart inn i rollen og gleder meg til å brette opp ermene fremover, sier Henryk Hüls.
– Vi hadde utlyst stillinger som prosjektleder i høst og gjorde i tillegg søk via eget nettverk. Henryk har vi hatt i sikte som kandidat i lang tid og det gleder oss at vi nå har han på plass i Conceptor Bolig-teamet, sier Lasse Skjelbred.
Henryk Hüls bor i Nittedal og er gift og har to barn.

Fotos av Henryk Hüls er tatt av fotograf John Petter Reinertsen.

Ytterligere informasjon
Lasse Skjelbred, adm. direktør, Conceptor Bolig AS,
Mobil 952 30 106 og e-post: ls@conceptor.no

Henryk Hüls, prosjektleder, Conceptor Bolig AS,
Mobil 415 33 791 og e-post heh@conceptor.no  

Bjørn Richard Johansen, strategisk rådgiver, Conceptor Bolig,
Mobil 47 800 100 og e-post: brj@conceptor.no 

Fakta om Conceptor Bolig AS
Conceptor Bolig AS skal bygge leiligheter og boliger i det indre InterCity-området og har ca. 2.500 leiligheter under  utvikling. Selskapet har fokus på utvikling av leiligheter i sine satsingsområder. Conceptor Bolig AS ble stiftet i juni 2016  og har en verdijustert egenkapital på ca. 500 millioner kroner. Målet er at man så raskt som mulig skal overlevere et  betydelig antall ferdigstilte boliger til selskapets kunder av boligkjøpere. Lasse Skjelbred er adm. direktør for selskapet som har hovedkontor på Billingstadsletta i Asker. Selskapet er et heleid datterselskap i Conceptor-konsernet. Conceptor AS er et holdingselskap som omfatter både eiendomsinvesteringer og finansielle investeringer. Bokført egenkapital var 642 millioner, reell egenkapital hele 1,3 milliarder.  

For mer informasjon se: www.conceptorbolig.no