conceptor-bolig

Haukerødtunet i Sandefjord legges ut for salg. Butikk, skole og idrettsanlegg ligger et steinkast unna Haukerødtunet.

2019-11-27
Haukerødtunet, er en av Sandefjords beste beliggenheter om du er interessert i å ha enkel tilgang til idretts- og friluftsområder og aktiviteter. Det ligger bl.a. rett i nærheten av Runarhallen som er en av Sandefjords viktigste idrettshaller. Det er planlagt å bygge 44 leiligheter fra 57 til 122 kvm med luftig og solrikt beliggenhet i et attraktivt boligområde kun tre kilometer til Sandefjord sentrum. Det blir videre også etablert en stor REMA 1000-forretning på Haukerødtunet.

– Leilighetene i Moveien på Haukerød vil få en luftig og solrik beliggenhet. Her får man kjøpt en leilighet som ligger idyllisk og nærme sentrum, sier Stian Dursett som er eiendomsmegler/daglig leder i EiendomsMegler 1 i Sandefjord.

– Det er parkering i underetasje med heis til alle til alle etasjer. Flotte felles uteareal mellom byggene. Balansert ventilasjon med varmegjenvinning. Integrerte hvitevarer på kjøkken og de fleste leiligheter får romslige balkonger. Dette er et perfekt boligprosjekt for de som ønsker en fungsjonell og lettstelt bolig i et aktivt miljø rett utenfor sentrumbåde for småbarnsforeldre, foreldre med barn i ung alder med høy grad av involvering i skole og lokal idrett, så vel som de godt voksne og eldre, sier Dursett.

Utviklingspotensialet på tomten er 7.000 kvm bolig på området som er regulert for bolig og næring.

– Conceptor Bolig har en utviklingsavtale med REMA 1000 knyttet til utviklingen av området, sier Frank Johannesen som er prosjektleder i Conceptor Bolig AS for Haukerødtunet.

– Både jeg og Frank Johannessen som er prosjektleder her kommer fra og bor i Sandefjord. Vi kjenner derfor godt til om- rådet som ligger nært til til de fleste servicebehov som trengs i hverdagen. Vi er derfor glad for at vi nå får lagt prosjektet ut i markedet, sier Lasse Skjelbred, som er administrerende direktør i Conceptor Bolig AS.

– Butikken blir plassert mot Moveien mens boligdelen blir trukket tilbake og plassert mot et stort og åpent landbruksareal mot syd. Conceptor Bolig AS er en solid og engasjert boligutvikler og bygger leiligheter og boliger i det indre InterCity-området. Selskapet har ca. 2.500 leiligheter under utvikling.

– Haukerødtunet består av to bygg med til sammen 44 leiligheter på mellom 57 til 122 kvm BRA. De fleste har to til tre soverom, og det er lagt stor vekt å skape god plassutnyttelse. Prosjektet får fasader av vekselvis tre og puss, og vil sammen danne et lunt tun med grøntareal og lekeplass, sier Frank Johannessen. Det blir et et godt møtested sted for alle.

Arkitektfirmaet PV arkitekter i Larvik har tegnet prosjektet sammen med Conceptor Bolig. PV arkitekter jobber målrettet med prosesser i prosjekter og kombinerer idé, struktur og gjennomføring. På den måten
utvikler vi god og fornuftig arkitektur som på Haukerødtunet, sier Marika Maczko som leder kontoret med 14 ansatte.

Leilighetene
For skisser av prosjektet: www.haukerødtunet.no og e-post til: brj@conceptor.no blir organisert som et borettslag tilknyttet boligbyggelaget USBL, kalt Haukerødtunet borettslag. Medlemmene i boligbyggelaget USBL har forkjøpsrett i prosjektet. Forkjøpsretten går ut torsdag 10. oktober.

Beliggenhet
https://www.google.com/maps/dir/?api=1&destination=Moveien%20113,%203221%20Sandefjord,%20Norway

Illustrasjoner: https://we.tl/t-xejyjM1RL1 Mer om prosjektet: www.haukerødtunet.no

Ytterligere informasjon:
Lasse Skjelbred, adm. direktør, Conceptor Bolig AS,
Mobil 952 30 106 og e-post: ls@conceptor.no

Stian Dursett, fagansvarlig eiendomsmegler i EiendomsMegler 1 i Sandefjord, mobil 99 27 77 10 og e-post: stian.dursett@em1.no

Frank Johannessen, prosjektleder, Conceptor Bolig AS,
Mobil 915 59 349 og e-post frj@conceptor.no

Bjørn Richard Johansen, kommunikasjons- og markedsdirektør, Conceptor Bolig AS, mobil 47 800 100 og e-post: brj@conceptor.no

Fakta om Conceptor Bolig AS:
Conceptor Bolig AS skal bygge leiligheter og boliger i det indre InterCity-området og har ca. 2.500 leiligheter under utvikling. Selskapet har fokus på utvikling av leiligheter i sine satsingsområder. Conceptor Bolig AS ble stiftet i juni 2016 og målet er at man så raskt som mulig skal overlevere et betydelig antall ferdigstilte boliger til selskapets kunder av boligkjøpere. Lasse Skjelbred er adm. direktør for selskapet som har hovedkontor på Billingstadsletta i Asker. Selskapet er et heleid datterselskap i Conceptor-konsernet. Conceptor AS har en verdijustert totalbalanse på MNOK 1.700. Conceptor Bolig AS hadde en verdijustert egenkapital på ca. 500 millioner kroner pr. 31.12.2018. Conceptor AS er et holdingselskap som omfatter både eiendomsinvesteringer og finansielle investeringer. 

For mer informasjon se: www.conceptorbolig.no