conceptor-bolig

Frank Johannessen blir prosjektleder i Conceptor Bolig Fra Jotun-konsernet til Conceptor Bolig med fokus på boligprosjekter i Vestfold, Buskerud og Telemark.

2019-01-09
Frank Johannessen, som har vært prosjektleder for bygge- og utviklingsprosjekter i Norge og internasjonalt i Jotun konsernet med hovedkontor i Sandefjord, går til Conceptor Bolig hvor han blir prosjektleder med fokus på boligprosjekter i Telemark, Vestfold og Buskerud.

Conceptor Bolig bygger leiligheter og boliger i det indre InterCity-området og har ca. 2.500 leiligheter under utvikling. Selskapet har for tiden prosjekter i Hamar, Ullensaker, Asker, Sætre, Horten, Nesodden, Røyken
og i Skien. Conceptor Bolig har fokus på utvikling av leiligheter og småhus i tett/lav bebyggelse i sine satsingsområder og målet er å realisere 200 til 500 boliger årlig.

Frank Johannessen er utdannet bygningsingeniør fra Sofienberg Tekniske Fagskole i Oslo i 1985 og har etter endt utdanning hatt en spennende karriere i Norge og i utlandet. Blant annet som prosjektleder for noen av Jotun konsernets mange fabrikk, kontorbygg- og lager/servicebygg-prosjekter i Norge, Korea og Kina. Før han kom til Jotun jobbet han i blant andre Tovoll ByggConsult som selvstendig konsulent med Jotun konsernet som oppdragsgiver. Videre var han eier og driver av byggmester/entreprenør selskapet Alf Larsen AS, samt for H. Carlsen AS. Han har også erfaring fra Veidekke og Mesterhus.

– Vår strategi er å ha svært erfarne prosjektledere på våre bolig- og utviklingsprosjekter. Gjennom ansettelsen av Frank Johannessen har vi sikret oss en kollega som har solid erfaring og mange års kunnskap fra små og store byggeprosjekter i inn- og utland, sier Lasse Skjelbred som er administrerende direktør for Conceptor Bolig AS.

– Jeg har allerede startet i stillingen og har vært på befaringer på de spennende beliggenhetene og prosjektene vi er i gang med. Videre har jeg sett på flere prosjekter vi er i forhandlinger om i Telemark, Vestfold og Buskerud, sier Frank Johannessen. Han blir blant annet prosjektleder for Horten Havneby prosjektet hvor 51 leiligheter er under bygging. Hele 32 av leilighetene er allerede solgt i dette prosjektet som blir å ligge ideelt til helt nede ved vannet ved Horten sentrum.

– Vi hadde god interesse på stillingen som vi lyste ut i lokale medier og i bransjemedier. Det vitner om at vi er på god vei til å bli en spennende aktør innen bolig og eiendomsutvikling i vårt satsingsområde som er det indre Inter-City området, sier Lasse Skjelbred i Conceptor Bolig.
Frank Johannessen bor i Sandefjord og er gift og har tre barn.

Fotos av Frank Johannessen er tatt av fotograf John Petter Reinertsen.

Ytterligere informasjon
Lasse Skjelbred, adm. direktør, Conceptor Bolig AS,
Mobil 952 30 106 og e-post: ls@conceptor.no  

Frank Johannessen, prosjektleder, Conceptor Bolig AS,
Mobil 915 59 349 og e-post frj@conceptor.no  

Bjørn Richard Johansen, strategisk rådgiver, Conceptor Bolig,
Mobil 47 800 100 og e-post: brj@conceptor.no 

Fakta om Conceptor Bolig AS
Conceptor Bolig AS skal bygge leiligheter og boliger i det indre InterCity-området og har ca. 2.500 leiligheter under  utvikling. Selskapet har fokus på utvikling av leiligheter i sine satsingsområder. Conceptor Bolig AS ble stiftet i juni 2016  og har en verdijustert egenkapital på ca. 500 millioner kroner. Målet er at man så raskt som mulig skal overlevere et  betydelig antall ferdigstilte boliger til selskapets kunder av boligkjøpere. Lasse Skjelbred er adm. direktør for selskapet som har hovedkontor på Billingstadsletta i Asker. Selskapet er et heleid datterselskap i Conceptor-konsernet. Conceptor AS er et holdingselskap som omfatter både eiendomsinvesteringer og finansielle investeringer. Bokført egenkapital var 642 millioner, reell egenkapital hele 1,3 milliarder.  

For mer informasjon se: www.conceptorbolig.no