conceptor-bolig

Conceptor Bolig styrker fokus på salg- og akkvisisjon: Jonas Mjåvatn til Conceptor Bolig fra Eiendomsmegler1 Oslo/Akershus

2019-12-17
Jonas Mjåvatn (42), som har vært prosjektmegler i Eiendomsmegler1 Oslo/Akershus avd. Prosjekt, blir ny salgs- og akkvisisjon sjef i Conceptor Bolig fra januar 2020. Samtidig meldte selskapet nylig at de har solgt 117 boliger til en verdi på 486 millioner kroner i pr. desember 2019. Det gir en gjennomsnittspris pr. bolig på 4,2 millioner kroner.

Jonas Mjåvatn er utdannet ved Cedarville University i Ohio fra 1996 til 2000 innen ledelse og internasjonal handel, før han startet som eiendomsmegler høsten 2000. Fra 2004 jobbet han med utvikling av forskjellige eiendomsprosjekter, før han begynte som prosjektmegler i DNB Eiendom- Sentral Prosjektavdeling i 2007. Veien gikk videre til Eiendomsmegler1 Oslo/ Akershus avd. Prosjekt i 2012, hvor han har jobbet frem til i dag.

Conceptor Bolig AS har en klar vekststrategi og skal bygge leiligheter og boliger i det sentrale østlandsområdet hvor også InterCity-satsing er prioritert. Satsingsområdet kjennetegnes av å være sentrumsnært og ha nærhet til kollektivknute- punkt. Selskapet har ca. 2.200 leiligheter under utvikling. Lasse Skjelbred er adm. direktør i Conceptor Bolig som har hovedkontor på Billingstadsletta i Asker.

Selskapet har prosjekter på Hamar, Jessheim, Sætre, Asker, Horten, Sandefjord og i Skien.

– Vi har vært heldig med at vi har kunnet håndplukke våre nøkkelpersoner. At Jonas, som vi har lært å kjenne gjennom vårt prosjekt Jessheim Sør, har ønsket å bli en del av Conceptor Bolig teamet er utrolig gøy. Vi har ønsket å styrke organisasjonen med fokus på salg- og akkvisisjon og nå kan vi se frem mot neste år og vite at vi har den rette ressursen på plass, sier Lasse Skjelbred som er adm. direktør i Conceptor Bolig AS.

Vår strategi er å ha svært erfarne kollegaer i våre nøkkelroller. Gjennom ansettelsen av Jonas Mjåvatn har vi sikret oss en kollega som har solid erfaring og mange års kunnskap innen salg- og akkvisisjon i kjernen av vårt satsningsområde, sier Lasse Skjelbred.

Jonas Mjåvatn har siden 2007 bistått utviklingsselskaper og investorer med rådgivning rundt akkvisisjon, markeds- tilpasning, og markedsføring av større bolig- og kombinasjonsprosjekter i Oslo og Akershus. Han er samboer, har 3 barn og bor i Lørenskog rett utenfor Oslo.

Fotos av Jonas Mjåvatn er tatt Thomas Brun, NTB Scanpix.

Ytterligere informasjon:
Lasse Skjelbred, adm. direktør, Conceptor Bolig AS,
Mobil 952 30 106 og e-post: ls@conceptor.no 

Jonas Mjåvatn, salgs- og akkvisisjon sjef,
Mobil 920 17 075 og e-post: jm@eiendomsmegler1.no 

Bjørn Richard Johansen, kommunikasjons- og markedsdirektør, Conceptor Bolig AS, mobil 47 800 100 og e-post: brj@conceptor.no

Fakta om Conceptor Bolig AS:
Conceptor Bolig AS har en klar vekststrategi og skal bygge leiligheter og boliger i det sentrale østlandsområdet hvor også InterCity-satsing er prioritert. Selskapet har ca. 2.200 leiligheter under utvikling. Conceptor Bolig AS ble stiftet i juni 2016 og målet er at man så raskt som mulig skal overlevere et betydelig antall ferdigstilte boliger til selskapets kunder av boligkjøpere. Lasse Skjelbred er adm. direktør for selskapet som har hovedkontor på Billingstadsletta i Asker. Conceptor Bolig AS hadde en verdijustert egenkapital på ca. 500 millioner kroner pr. 31.12.2018. Selskapet er et heleid datterselskap i Conceptor-konsernet. Conceptor AS har en verdijustert totalbalanse på ca. MNOK 1.700. Conceptor AS er et holdingsel-skap som omfatter både eiendomsinvesteringer og finansielle investeringer.

For mer informasjon se: www.conceptorbolig.no