conceptor-bolig

Conceptor Bolig AS prosjekt «Kastanjen Hamar» i Briskebyen selger godt: 53 leiligheter solgt på noen få måneder i Hamar

2021-06-02
Boligblokk nr. 2 ble lagt ut for salg i slutten av april og Conceptor Bolig AS opplever den samme salgssuksessen som blokk nr. 1. gjorde i januar. Hele 22 av 41 leiligheter har blitt solgt på noen få uker i blokk nr. 2. Rivning av dagens bygningsmasse skal være ferdig i løpet av kort tid med påfølgende byggestart i juni.

– Med kun 34 leiligheter igjen og nesten 550 interesserte boligkjøpere på listen, er vi veldig komfortable med salgstakten i prosjektet. Det at vi allerede har solgt 2 av toppleilighetene, beviser at det også er marked for dyre leiligheter med høy kvalitet på Briskeby i Hamar. Den siste toppleiligheten vi solgte, var priset til 9,9 millioner kroner, sier Lasse Skjelbred, adm. direktør i Conceptor Bolig AS.

– Salgsstarten for blokk 2 har vært over all forventning. Det gjør at vi fremskynder byggestart og kan sette spaden i jorden allerede i juni, med en estimert ferdigstillelse sommeren 2023, sier Lasse Skjelbred


Blokk 2 har et stort spenn i leilighetstyper

– Alle 1-roms leilighetene ble utsolgt på noen få dager, så det vitner om en enorm interesse for små leiligheter i Hamar, sier Stig Ø. Kvarsnes, prosjektleder i Conceptor Bolig AS. Det er fremdeles mange spennende leiligheter igjen. Et eksempel er en stor og gjennomgående 2-roms for de som kun trenger et soverom, men vil ha store romslige rom.
– Vi bygger også en veldig interessant leilighet over to etasjer, hvor «kjelleren» har egen inngang og enten kan brukes som utleiehybel eller som kjellerstue til hovedleiligheten, forteller Stig Ø. Kvarsnes.

I Kastanjen Hamar er det tre toppleiligheter i hver blokk. Alle toppleilighetene har en høyere standard enn de andre leilighetene, hvor blant annet kjøkkenet fra HTH er oppgradert, 1-stavs parkett, private takterrasser med baldakin og to parkeringsplasser som medfølger leiligheten. Flere av leilighetene vil få fantastisk utsikt over Mjøsa og Hamar.


– Den dyreste toppleiligheten, som er i 7. etasje i blokk 2, får inngang direkte fra heisen, slikt som man ser i penthouseleiligheter på film, eget hjemmekontor, TV-stue, en stor privat takterrasse og 2 ekstra balkonger. Selvfølgelig får toppleiligheten også stor stue/kjøkken, flere soverom, to bad og eget vaskerom. Trolig en av Hamar sine flotteste leiligheter, sier Stig Ø. Kvarsnes.  


Folk kjøper for å bo

– Vi har solgt noen leiligheter hvor vi har inntrykk av at kjøper har tenkt leiligheten som en investering. Men inntrykket er at de fleste har kjøpt leilighet for å bo der selv, sier Mads Brannstorph, prosjekt- og næringseiendomssjef i EiendomsMegler 1 Innlandet AS, som har ansvaret for markedsføring og salg av leilighetene. Med vektleggingen av god kvalitet i felles grøntområder, er grunnlaget lagt for høy trivsel og et stabilt og godt bomiljø.

– Det er fremdeles noen gode leiligheter igjen, men med et slikt salgstempo vil utbygger allerede nå vurdere å øke prisene på de gjenværende leilighetene før sommeren, sier Mads Brannstorph.

– Tilbakemelding vi får fra kjøpere og interessenter er at det er etterlengtet med et nytt og moderne leilighetsbygg i Briskebyen. Prosjektet får som nevnt ekstra fine felles uteområder, REMA 1000-butikk i første etasje, flere parkeringsplan og heis opp til leilighetene, for å nevne noe, sier Mads Brannstorph. Med leiligheter fra plan 3 og opp til plan 8 vil mange av leilighetene få flotte utsiktsforhold over Hamar og Mjøsa, noe som gjør at mange har vist interesse for Kastanjen. Det er heller ingen ulempe at utbygger har valgt å legge inn litt ekstra i den arkitektoniske utformingen av bygget.


Fellesrom for å skape det gode bomiljøet

– Det bør nevnes at prosjektet inneholder to fellesrom, hvor det ene er tenkt brukt som selskapsrom for beboerne og det andre fellesrommet er tenkt brukt til sykkelreparasjon og/eller trenings-/hobbyrom, sier Stig Ø. Kvarsnes. 


Prosjektet bygges som et plassbygd prosjekt med gode kvaliteter

– Vi er nå i sluttfasen på i hektisk prosjekteringsfase for å oppfylle sitt sterke ønske om å få byggestart før sommeren. Foreløpig ser det ut som vi er i rute til å kunne klare det, sier prosjekteringsleder Jan Inge Brudeli hos Betonmast Innlandet. 


REMA 1000-butikken

Etableringsdirektør i REMA 1000, Frank Sulebakk:

– Vi er veldig fornøyde med hvordan utformingen av butikken blir. Det er lagt ned store ressurser i å lage en løsning som gjør at beboerne får full glede av butikken, men minimalt med ulemper med f.eks. varelevering og kundetrafikk. Måten man har adskilt bolig- og butikkarealet er et eksempel til etterfølgelse, sier Frank Sulebakk. Butikken, som vil få navnet REMA 1000 Briskeby Hamar, får en beliggenhet hvor vi forventer høy omsetning og beboerne i Kastanjen kan ta heisen rett ned til en helt ny og moderne butikk med godt utvalg og bare lave priser.

Det er NSW-kontoret i Hamar som er arkitekter, mens USBL blir forvalter av sameiet som blir etablert i forbindelse med prosjektet. 

– Her blir det godt å bo, forteller Stig Ø. Kvarsnes, prosjektleder i Conceptor Bolig. Det blir praktisk å ha en hverdag i området med REMA 1000-butikk, barne- og ungdomsskole og videregående skole i umiddelbar nærhet.

For mer informasjon om prosjektet: https://www.kastanjenhamar.no/  For mer informasjon om Conceptor Bolig: www.conceptorbolig.no For mer informasjon om Betonmast: www.betonmast.no  


For ytterligere informasjon

Lasse Skjelbred, adm. direktør, Conceptor Bolig AS,
mobil 952 30 106 og e-post: ls@conceptor.no

Stig Ø. Kvarsnes, prosjektleder, Conceptor Bolig AS,
mobil 900 63 997 og e-post: sk@conceptor.no

Bjørn Richard Johansen, Kommunikasjon- og markedsdirektør, Conceptor Bolig, mobil 47 800 100 og e-post: brj@conceptor.no

Ståle Kværndal, daglig leder, Betonmast Innlandet,
mobil 415 13 761 og e-post stale.kverndal@betonmast.no 

Mads Brannstorph, prosjekt- og næringseiendomssjef, Eiendomsmegler1 Innlandet AS, mobil 97 54 05 38 og e-post: mads.brannstorph@em1innlandet.no

Fakta om Conceptor Bolig AS
Conceptor Bolig AS har en klar vekststrategi og skal bygge leiligheter og boliger i det sentrale østlandsområdet hvor også InterCity-satsing er prioritert. Selskapet har ca. 2.300 leiligheter under utvikling. Lasse Skjelbred er adm. direktør for selskapet som har hovedkontor på Billingstadsletta i Askerwww.conceptorbolig.no 

Fakta om Eiendomsmegler1
EiendomsMegler 1-alliansen er Norges største leverandør av eiendomsmeglertjenester. EiendomsMegler 1 Innlandet har mer enn 75 ansatte, med ti kontorer i Innlandet fylke og ett kontor på Årnes i Viken fylke. Siden 2018 har selskapet hatt en egen avdeling spesialisert inn mot nybygg, næring- og landbrukseiendommer. EiendomsMegler 1 Innlandet er eiet av SpareBank 1 Østlandet. Nybygg-, næring- og landbruksavdelingen tilbyr blant annet tjenester innen prosjektutvikling, rådgivning, salg og markedsføring fra eget nybygg-byrå i tillegg til verdivurdering, oppgjør og overtagelse, og har et nært samarbeid med SpareBank 1 Østlandet. 

Fakta om Betonmast
Betonmast er en av Norges største byggentreprenører og omfatter i dag 16 selskaper lokalisert i de største markedene i Norge og Sverige. Konsernet omsetter for rundt 7 milliarder kroner og har over 1.000 medarbeidere. Prosjektporteføljen omfatter alt fra større boligprosjekter til nærings- og offentlige bygg. Betonmast er en betydelig aktør innenfor bygging for det offentlige, og besitter spesialkompetanse på prosjektutvikling og samspillskontrakter. Selskapet utfører alle typer byggeoppdrag, som bygging av skoler, næringsbygg, leiligheter, kjøpesenter og omsorgsboliger. Betonmast Innlandet har historie tilbake til 1977 og har Hadeland, Toten, Gjøvik, Hamar og Lillehammer som sitt område.