conceptor-bolig

Alt klart for «Jessheim Sør» som ny spennende bydel på Romerike: Første byggetrinn med 109 leiligheter legges snart ut i markedet

2018-12-03
Jessheim Sør blir en ny flott bydel få minutters gange fra Jessheim sentrum når første byggetrinn med 109 leiligheter kommer for salg. Første salgstrinn vil inneholde arealeffektive leiligheter fra 1,5 million og oppover.

Conceptor Bolig AS har stor tro på vekst i Ullensaker, med Jessheim og Gardermoen som fokusområder. Selskapet skal utvikle og bygge opp mot 800 leiligheter i Jessheim Sør prosjektet. Området er ferdig regulert og samlet skal det bygges ca. 70.000 m2 BRA bolig. Reguleringsplanen åpner også for bygging av næringsarealer, hvor 3.000 m2 er detaljhandel, 10.000 m2 er plasskrevende handel hvor det er mulighet for treningssenter og spisesteder.

– Vi er svært glade for at vi nå kan lansere prosjektet i markedet slik at interessenter kan melde seg til EiendomsMegler 1 som står for salget av leilighetene, sier Lasse Skjelbred, som er adm. direktør i Conceptor Bolig AS. Conceptor Bolig AS skal bygge leiligheter og boliger i det indre InterCity-området og har ca. 2.400 leiligheter under utvikling. Selskapet har fokus på utvikling av leiligheter i sine satsingsområder.

– Prosjektet på Jessheim Sør er tegnet av TAG Arkitekter. Her er det lagt stor vekt på en moderne arkitektur med brutte fasader, nyanserte farger og spennende materialvalg. Det blir luftige uteplasser med sollys, grønne plener og lekeområder og et nettverk av stier og gangveier. Biltrafikken ledes ned i garasjeanlegg, sier Stig Ø. Kvarsnes som er prosjektleder for Jessheim Sør i Conceptor Bolig. Jessheim Sør er et boligområde med mange kvaliteter. Både ute og inne.

– Byggetrinn 1 på Jessheim Sør vil bestå av to leilighetsbygg på 5 og 6 etasjer, med tilsammen 109 leiligheter, forteller Stig Ø. Kvarsnes. Her finner du 1, 2 og 3-roms leiligheter. Felles for alle er lyse, luftige rom med praktiske og arealeffektive planløsninger, egen uteplass og bod, samt mulighet for egen parkeringsplass i p-kjeller med EL-bil lader. Det er heis til hver etasje, og alle de kvaliteter du bør forvente i en helt ny leilighet.

– Ullensaker kommune har vist stort engasjement for å sikre at vi raskt skal komme i gang med prosjektet, noe vi synes er veldig motiverende og et godt grunnlag for det videre arbeidet, sier Stig Ø. Kvarsnes.

– Jessheim Sør blir et viktig by-utviklingsområde for Jessheim med mye potensiale gitt av sin størrelse og sentrale beliggenhet ved inn-/utfart til E6. Lokaliseringen gjør prosjektet til Jessheim sin portal og ringveien som går forbi prosjektet gjør området til en naturlig plass for handel og servicetjenester. Dette vil bli et svært attraktivt boligområde med kort vei til sentrum i forlengelse av etablerte boligområder. Vi ser et stort potensiale for området og er utrolig stolt av å ha blitt valgt som arkitekter, sier Håkon Berger i Tag Arkitekter. Selskapet var et av flere arkitektfirma som kom med forslag til løsninger når Conceptor Bolig våren 2017 gjennomførte en arkitektkonkurranse knyttet til Jessheim Sør prosjektet.

– Jessheim Sør er det mest spennende som har skjedd i Ullensaker på mange år, sier Jonas Mjåvatn fra Eiendomsmegler1. Området er innfallsporten til Jessheim, og vil etablere den urbane opplevelsen av Jessheim som det naturlige sentrum på Øvre Romerike. Næring og handel vil danne grunnlag for et aktivt miljø, mens boligene som trekker mot parkanlegg og bekkedalen gir ro og god bokvalitet. Det er jobbet effektivt med å forme leiligheter med kvaliteter som luftige rom, dagslys, effektive arealer og uteplasser. Her skal det være godt å bo, men også å leve, sier Jonas Mjåvatn

– Vi er aktive i hele vårt satsingsområde for å finne spennende utviklingseiendommer for boligformål. Vi møter for tiden en rekke eiendomsbesittere som ønsker å samarbeide om å utvikle sine eiendommer, sier Lasse Skjelbred. Vi er opptatt av å skape gode løsninger i samarbeid med de grunneierne vi møter. Conceptor Bolig har fokus på det indre-Intercity området. – Gardermoen og Jessheim i Ullensaker kommune ligger perfekt til i forhold til vår strategiske satsning, sier Skjelbred.

– Prosessen med å finne leietakere til handelsarealet er godt i gang. Vi har allerede signert avtale med REMA 1000 om etablering av dagligvarebutikk på området. Vi er videre i dialog med flere andre handelsaktører og servicevirksomheter. Det har vært veldig stor interesse for næringslokalene, sier Stig Ø. Kvarsnes.

Conceptor Bolig som utvikler Jessheim Sør har også inngått en samarbeidsavtale med Ull/Kisa IL Fotball med formål å utvikle ungdomsidretten i Klubben. Conceptor Bolig, som også utvikler 375 leiligheter i Horten Havneby, har tidligere inngått et tilsvarende samarbeid med Falk Horten og Falk Håndball i Vestfold. Vi ser samarbeidet med den lokale idretten som et samfunnsbidrag fra vår side å går aktivt inn i lokalsamfunnet når vi over mange år skal jobbe med å utvikle boliger i området, sier Stig Ø. Kvarsnes.

Ytterligere informasjon:
Stig Ø. Kvarsnes, prosjektleder, Conceptor Bolig AS,
Mobil 900 63 997 og e-post: sk@conceptor.no 

Lasse Skjelbred, adm. direktør, Conceptor Bolig AS,
Mobil 952 30 106 og e-post: ls@conceptor.no 

Bjørn Richard Johansen, strategisk rådgiver, Conceptor Bolig,
Mobil 47 800 100 og e-post: brj@conceptor.no

Jonas Mjåvatn, prosjektmegler, EiendomsMegler1,
Mobil 920 17 075, e-post: jm@eiendomsmegler1.no  

Prosjektets hjemmeside på internett: www.jessheimsor.no 

Fakta om Conceptor Bolig AS:
Conceptor Bolig AS skal bygge leiligheter og boliger i det indre InterCity-området og har ca. 2.400 leiligheter under utvikling. Selskapet har fokus på utvikling av leiligheter i sine satsingsområder. Conceptor Bolig AS ble stiftet i juni 2016. Målet er at man så raskt som mulig skal overlevere et betydelig antall ferdigstilte boliger til selskapets kunder av boligkjøpere. Lasse Skjelbred er adm. direktør for selskapet som har hovedkontor på Billingstadsletta i Asker. For mer informasjon se: www.conceptorbolig.no

Fakta om Ullensaker kommune:
Ullensaker kommune, ligger ca. 25 km nordøst for Oslo, på Øvre Romerike. Jessheim, som fikk bystatus 11. juni 2012, er kommunesenter og regionsenter i Øvre Romerike. Ullensaker kommune, med 36.000 innbyggere, har opplevd en sterk befolkningsvekst i de senere år. Av kommunens 36.000 innbyggere er hele 19.000 med i et av kommunens mange idrettslag. Befolkningsveksten stiller store krav til utvikling for å kunne ivareta gode tjenester også i fremtiden, og det jobbes kontinuerlig med å gjøre kommunen enda mer attraktiv. Ullensaker kommune har et rikt idrett og fritidstilbud samt mange flotte steder å utforske. Kommunen er også vertskommune for Oslo Lufthavn Gardermoen. Dette gir kommunen muligheter og har medført en rivende utvikling av både boligbygging og næringsetableringer. Tidligere var forsvaret og landbruket de viktigste arbeidsplassene. Nå er det flyplassen, handel, hotell/konferanse og transport/logistikk som dominerer i næringslivet. Fakta: www.ullensaker.kommune.no