conceptor-bolig

Bli kjent med Langenga Asker!

Langenga blir et flott og spennende tilskudd til botilbudet i Asker. Bli kjent med prosjektet og les om kulturminister Abid Rajas besøk på byggestarten.

ALT FINNES I OMRÅDET
Langenga blir et flott og spennende tilskudd til botilbudet i Asker. Her blir det bygget 190 topp moderne leiligheter, med alt fra praktiske to-roms skreddersydd for unge og single til større familie-leiligheter med egen hageflekk. En slik variasjon gir grobunn for spennende, dynamisk og godt nabolag. 
 
GOD STANDARD
Samtlige leiligheter får god standard med romslige terrasser og balkonger, og det blir både private og felles takterrasser. Beliggenheten blir fabelaktig – utsikt mot Oslofjorden og kort vei både til Asker sentrum, marka og Hvalstrand bad. 
 
Prosjektet er utviklet av Conceptor Bolig AS og bygget av Asker Entreprenør AS, som er en del av ØM Fjeld. Dette er et av Østlandets ledende entreprenørselskaper, med omfattende erfaring innen boligbygg og kjent for god standard og høy kvalitet. Prosjektet får salgsstart vår/sommer 2021.
 
I tillegg til å bli et fabelaktig sted i kraft av seg selv, vil Langenga bli omgitt av kvaliteter som virkelig legger opp til et praktisk, aktivt og godt liv. I første nyhetsbrevet vårt har vi satt søkelyset på noen av dem.

Kulturminister Abid Raja og tidligere proffsyklist og olympisk mester Knut Knudsen med ivrige "rekrutter" fra nærmiljøet under første gravetak av Velodrom fra Asker Cykleklubb.Kulturminister Abid Raja og tidligere proffsyklist og olympisk mester Knut Knudsen med ivrige "rekrutter" fra nærmiljøet under første gravetak av Velodrom fra Asker Cykleklubb.

LANGENGA FÅR SIN "EGEN" VELODROM
20. oktober var Kultur- og Likestillingsminister Abid Raja i regjeringen på plass og tok det første, høytidelige spadetaket til den nye velodromen på Langenga. Dette blir Norges eneste innendørs sykkelbane i Oslo området. Den andre ligger i Sandnes i Rogaland. Velodromen vil være et kjempeløft for sykkelsporten i Norge. Prosjektet inneholder også en idrettshall, to skoler: Norges Toppidrettsgymnas Ungdomsskole og Norges Realfagsgymnas Ungdomsskole,  samt egen idrettsbarnehage.

Å få et slikt anlegg som nærmeste nabo vil bety mye, både for egne aktivitetsmuligheter og for det sosiale miljøet.
 
NY, SKREDDERSYDD INFRASTRUKTUR
Langenga blir en helt ny del av Asker. Derfor vil kommunen gjøre sitt for at infrastrukturen her blir like bra og velfungerende som i andre deler av Asker. Det blir anlagt ny gang- og sykkelsti, nye bussholdeplasser og en ny rundkjøring. Og alt vil være ferdig til bruk før du flytter inn.

I LANGENGA KOMMER DU TIL DEKKET BORD
Det er ikke hver dag at et såpass stort boligfelt blir bygget så nært opp til et gammelt og veletablert tettsted. Du vil bli en naturlig del av et svært velfungerende lokalsamfunn med kino, kulturhus, stort utvalg av ulike butikker, restauranter, svømmehall og idrettsanlegg. Samtidig vil Langenga også bli viktig for de som bor i Asker fra før av, med skoler, barnehage og idrettshall. Det nye får glede av det gamle – og det gamle får glede av det nye.