Conceptor Bolig AS skal være en preferert utvikler av boligprosjekter i den indre del av InterCity-området.

VISJON

Conceptor Bolig AS skal være en preferert utvikler av boligprosjekter i den indre del av InterCity-området.

 

MARKEDSOMRÅDER
Selskapet skal bli en preferert utvikler av boligprosjekter i den indre del av InterCity-området fra Grenland, via Vestfold, Buskerud, Oslo- Akershusområdet og nordre del av Østfold. Selskapet skal ha fokus på leiligheter og småhus i tett/lav bebyggelse i sine satsingsområder. Det nye selskapet sitter ved etableringen på tomter og rettigheter til å oppføre ca. 2.100 enheter alene eller i samarbeid.

FAKTA OM CONCEPTOR BOLIG AS
Conceptor Bolig AS ble stiftet i juni 2016. Selskapet er eid av Conceptor Eiendom AS som eier 100% av aksjene. Målet er at man snarest mulig skal komme opp i en takt på 200 boliger pr. år i selskapets nedslagsfelt som er «det indre InterCity-området. Selskapets hovedkontor ligger på Billingstadsletta i Asker.

 

FAKTA OM CONCEPTOR
Conceptor AS ble etablert i 1995. Selskapet er et privat eid holdingselskap som er engasjert innenfor virksomhetsområdene eiendom og handel. Selskapet er eiet med 89,5% av Convarig AS som er investeringsselskapet til familien Vidar Lyhus, og med 10,5% av Konghelle AS (Ronnie Egeland). Conceptor AS har ervervet og utviklet en rekke eiendommer i Østlandsområdet og Vest-Sverige. Selskapet har videre igjennom de siste 20 år utviklet en suksessfull handelsvirksomhet innen grensehandel i Sverige. Denne handelsvirksomheten ble i januar 2017 solgt til Axfood og Norgesgruppen. Hovedkontoret ligger på Billingstad i Asker. Selskaper i Conceptor er bl.a.: Conceptor Eiendom AS med fokus på egne eiendommer og prosjekter (100 %), Concilia Retail Property AS (47,3 %), Bratsberg Gruppen AS (50%), Exsentra Eiendom AS (50 %). Eksempel på eiendom: Selskapet eier og forvalter (gjennom Exsentra Eiendom) fire eiendommer rundt Bragernes Torv i Drammen, og 50 % av i Bratsberg Gruppen AS som eier, utvikler og forvalter en rekke sentrale eiendommer i Porsgrunn og Skien, bl.a. de tidligere anleggene etter Porsgrunds Porselænsfabrik og Norske Skog på Klosterøya. Gjennom eierskapet i Concilia Retail Property AS eier og utvikler selskapet handelsparker i Norge og Sverige.